Soorten systemen

ZONNEPANELEN

Kwaliteitsmodules met positieve vermogenstolerantie;
Fabrieksgarantie minimaal 10 jaar voor glas-folie panelen
tot maximaal 30 jaar bij glas-glas panelen;
Altijd de beste prijs-rendements-kwaliteitsverhouding;
Europese en Aziatische partners;
Uitvoering altijd maatwerk / plaatsing landscape of portrait;
Monokristalijn (zwart), polykristalijn of Thin film panelen;
ook specials als hybride of flexibele modules;
Mobizon levert altijd inclusief installatie en neemt u alle zorg uit handen. 

OMVORMERS

De omvormer is het hart van iedere PV (Photo-Voltaïc = zonne-energie) installatie en zet de gelijkspanning van de zonnepanelen om in wisselstroom.
Tijdens deze omzetting is het van essentieel belang dat er zo weinig mogelijk energie verloren gaat voor het hoogste rendement. De zon verplaatst zich voortdurend en geeft een wisselend schaduwbeeld maar ook verontreiniging of mismatch tussen de panelen onderling kunnen de opbrengst van uw installatie beïnvloeden. MPP (Maximum Power Point) trackers, optimizers of micro-omvormers zorgen voor een juiste weerstand voor een optimale prestatie.

MONTAGESYSTEMEN

Een PV installatie is een goed renderende investering voor de lange termijn. Een correcte en betrouwbare oplevering is noodzakelijk om de verwachte opbrengst te realiseren, nu én in de toekomst. Mobizon werkt daarom exclusief samen met Heerkens Electro. Een betrouwbare en flexibele partner met een degelijke reputatie en actuele kennis van de actuele wet- en regelgeving.
Alle beschikbare onderconstructies zijn door ons leverbaar. Voor elk dak en iedere soort dakbedekking de optimale keuze. Zowel op-dak als in-dak oplossingen waardoor Mobizon altijd de beste keuze is voor particulier, bedrijf of overheid!.