COVID-19

Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen nemen wij als bedrijf ook gepaste maatregelen. Dit doen we om zo de meest kwetsbare mensen in onze samenleving te beschermen. Dagelijks houden wij de updates van het RIVM in de gaten en volgen wij hun richtlijnen.

Hierdoor kan het zijn dat wij minder goed bereikbaar zijn dan u normaal van ons gewend bent. Zijn wij niet in staat u telefonisch te woord te staan, dan is het altijd mogelijk een e-mail naar info@mobizon.nl te sturen. Hiermee komt u bij ons in het systeem te staan waar iedereen zowel vanuit thuis als op kantoor in kan om uw mail te beantwoorden.

Onze PV-installaties worden door onze installateurs gelegd. Dit zal met voorzorgsmaatregelen gepaard gaan om uw, maar ook hun gezondheid zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zij geven u geen hand en houden gepaste afstand. Daarnaast verzorgen wij vrijblijvende schouwen op locaties, mits beide partijen akkoord gaan en de richtlijnen van het RIVM opgevolgd kunnen worden.

Mochten er veranderingen plaatsvinden rondom het Coronavirus m.b.t. onze service, diensten of aangepaste maatregelen zullen wij u hiervan direct op de hoogte brengen.

Wij danken u voor uw begrip. Denk aan elkaar en uw gezondheid.

Namens het hele Mobizon team