Skip to main content

Kies uw zonnepanelen

Wilt u meer weten over onze zonnepanelen?

Een zonnepaneel, ook wel fotovoltaïsch paneel genoemd, is een paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit. Door een groot aantal fotovoltaïsche cellen op een paneel te monteren wordt er zonne-energie opgevangen. Dit is een vorm van duurzame energie.

Het door ons zorgvuldige samengestelde assortiment zonnepanelen bestaat uit producten van grote, wereldwijd opererende A-merken. De panelen van deze fabrikanten worden uitgebreid getest en bezitten alle belangrijke certificaten en keurmerken. Benieuwd welke panelen Mobizon u kan aanbieden? Kijk hieronder gerust eens naar ons assortiment.

Bekijk onze zonnepanelen

Kies uw omvormers

Wilt u meer weten over onze omvormers?

De opbrengsten van een zonne-energiesysteem worden aanzienlijk verbeterd door de kwaliteit van een omvormer. Zo kunt u bij ons terecht voor omvormers in diverse categorieën. Gaat u voor zeer scherp geprijsde omvormers van GoodWe, Growatt of Huawei, innovatieve omvormers met optimalisatiemogelijkheden van SolarEdge en Enphase of degelijke omvormers van het Duitse SMA? Om een zonne-energiesysteem te kunnen plaatsen zullen wij samen met u kijken welke omvormer geschikt is voor uw situatie en uw wensen meenemen in ons advies.

Bekijk onze omvormers

Kies uw montage

Wilt u meer weten over onze montage?

Zonder onze installateurs zijn wij als bedrijf nergens. Zij leveren de hoogste kwaliteit en garanderen een optimaal werkende installatie. Door ervaring en bijscholing werken onze werknemers continu met de nieuwste technieken en kennis daarvan.

Zonnepanelen worden door middel van verschillende montagesystemen op het dak gemonteerd. Deze zijn bestand tegen de veranderende weersomstandigheden in Nederland. Een hoogwaardige kwaliteit is voor zowel ons als de klant erg belangrijk zodat iedereen een mooie en goed werkende installatie krijgt van Mobizon.

Bekijk onze montage