Skip to main content

Welkom bij BluBase

Snel en eenvoudig zonnepanelen installeren? Dat kan met de montagesystemen van BluBase die speciaal ontwikkeld zijn voor de solar installateur. Het doel is om het de installateur zo makkelijk mogelijk te maken. Dat doen ze met doordachte montagesystemen die foutloos in elkaar te zetten zijn. Dat zorgt niet alleen voor hoge kwaliteit, het bespaart ook een hoop tijd! De montagesystemen worden ontwikkeld met de focus op gemak voor de installateur en de beste kwaliteit voor een lange levensduur. Dankzij de kennis en ervaring kan Blubase altijd een passende montage-oplossing bieden en ervoor zorgen dat er steeds meer duurzame energie opgewekt wordt.

Connect - Platte daken

Connect van BluBase is er in een Zuid, Portrait en Oost-West opstelling. Het is geschikt voor alle opstellingen en alle reguliere zonnepanelen. De unieke constructie zorgt ook voor minder ballast en een lagere dakbelasting. Bovendien geven de achterplaten extra stevigheid en een optimale windafleiding.

Roboost - Pannendak

Voor een simpele en snelle bevestiging van zonnepanelen op dakpannen is het het Roboost montagesysteem van BluBase een goede keus. Dit montagesysteem is speciaal ontwikkeld voor de solar installateur. Het montagesysteem voor pannendak bestaat uit een beperkt aantal componenten en bevat alle eigenschappen die simpel en snel installeren mogelijk maakt.

Roboost - Golfplaatdak

Eén van die slimme componenten die een gemakkelijke montage mogelijk maakt, is de stokschroef. Deze is beschikbaar in verschillende formaten en wordt geplaatst in de gordingen van het dak. De stokschroeven zijn verstelbaar waardoor oneffenheden in het dak slim worden opgevangen.

Roboost - Staaldak

Het montagesysteem voor staaldak is met slechts 3 componenten te installeren. Het montageprofiel is, zonder voor te boren, gemakkelijk te plaatsen met de zelf tappende plaatschroeven. Het EPDM rubber onder het montageprofiel zorgt voor een 100% waterdichte afdichting. Zowel landscape als portrait montage is mogelijk en ook op stalen golfplaat daken is montage mogelijk.