Wilt u zonnepanelen op een bijzondere plek?

Een unieke locatie? Ook dan kunt u bij Mobizon terecht!

‘Een investering voor onze toekomst!’ roept de student. Ook de semioverheid als scholen kunnen een goede stap zetten om ons milieu beter te maken. Nieuwe studenten zien dat hun school investeert in de toekomst van morgen.

Daarnaast zijn sportverenigingen een aantrekkelijke locatie voor de plaatsing van zonnepanelen. Hierin ontstaat vaak een wisselwerking met sponsoring. Leden zullen kiezen voor een milieuvriendelijke omgeving waar duurzame energie wordt opgewekt. Sporten kan nog gezonder!

Vereniging van Eigenaren zijn een mooi voorbeeld om appartementencomplexen duurzaam te maken zodat zij minder afhankelijk worden van hun energieleverancier. Daarbij verbetert het energielabel en zal dit de verkoop bevorderen van het appartement.

Ook voor unieke dakconstructies bent u bij Mobizon aan het goede adres. Laat u informeren door één van onze werknemers door de onderstaande, vrijblijvende offerte in te vullen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat wij u een gepaste offerte kunnen sturen

Zo werkt Mobizon

1

Beoordelen informatie

Wij bekijken uw ingevulde gegevens. Mochten we nog aanvullende vragen hebben dan zullen we u telefonisch benaderen.
2

Advies opstellen

Wij gaan uw gegevens verwerken tot een eerste advies. Dit kunt u binnen 1 week per mail van ons verwachten.
3

Toelichting offerte

Aansluitend maken we graag een aanvullende afspraak voor een schouw op locatie.
Hierbij kunnen we ons advies toelichten en de situatie ter plekke beoordelen. Tevens kunnen we u informeren over de mogelijke alternatieven en bijbehorende consequenties.
4

Bindend advies

Met de aanvullende gegevens die wij hebben verkregen tijdens de schouw maken wij een aangepast, bindend advies. Deze versturen wij per mail naar u toe. Mocht u ondanks onze zorgvuldigheid niet tevreden zijn, horen wij graag uw wensen zodat wij dit kunnen aanpassen.
5

Ik ga akkoord. Hoe nu verder?

Nadat u via de link een akkoord heeft gegeven zien wij dit direct terug in ons systeem. Onze office medewerker gaat de materialen inboeken, een werkvoorbereiding maken, uw project in onze lopende planning verwerken en na circa 4 weken zullen wij u telefonisch benaderen om een afspraak in te plannen voor montage.
6

Installatie PV systeem

Gemiddeld zullen wij uw op maat gemaakte installatie binnen 1 à 2 weken na telefonisch overleg laten plaatsen door onze vakkundige installateurs.
7

Uw voordeel

Vanaf de eerste dag na installatie wekt u schone energie op! U begint direct kosten te besparen voor uw energierekening en zult snel minder afhankelijk worden van de energieleverancier. Groene stroom direct in uw eigen huis!