Wilt u zonnepanelen op uw woonhuis?

Ideaal als u wilt besparen op de energierekening!

Vrijwel ieder dak is geschikt om zonnepanelen op te kunnen plaatsen. Doordat de panelen elke dag zoveel kilowatturen opleveren bespaart dit enorm veel op de kosten van uw energierekening. Het geschikte land voor zonne-energie is bij uitstek Nederland. Niet alleen omdat het aantal zonuren ruimvoldoende is om genoeg kilowatturen op te wekken maar ook omdat wij in Nederland de terug levering van kilowatturen mogen verrekenen met de geleverde stroom op momenten dat de panelen niet of te weinig kilowatturen leveren.

Bovendien verbetert u het energielabel van uw woning zodat dit aantrekkelijker wordt voor de verkoop. Daarnaast zullen de energiekosten dalen en een waarde verhogend effect hebben voor de lange termijn. Ze gaan immers wel 25 tot 30 jaar mee. Waarom dan nog wachten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat wij u een gepaste offerte kunnen sturen

Zo werkt Mobizon

1

Beoordelen informatie

Wij bekijken uw ingevulde gegevens. Mochten we nog aanvullende vragen hebben dan zullen we u telefonisch benaderen.
2

Advies opstellen

Wij gaan uw gegevens verwerken tot een eerste advies. Dit kunt u binnen 1 week per mail van ons verwachten.
3

Toelichting offerte

Aansluitend maken we graag een aanvullende afspraak voor een schouw op locatie.
Hierbij kunnen we ons advies toelichten en de situatie ter plekke beoordelen. Tevens kunnen we u informeren over de mogelijke alternatieven en bijbehorende consequenties.
4

Bindend advies

Met de aanvullende gegevens die wij hebben verkregen tijdens de schouw maken wij een aangepast, bindend advies. Deze versturen wij per mail naar u toe. Mocht u ondanks onze zorgvuldigheid niet tevreden zijn, horen wij graag uw wensen zodat wij dit kunnen aanpassen.
5

Ik ga akkoord. Hoe nu verder?

Nadat u via de link een akkoord heeft gegeven zien wij dit direct terug in ons systeem. Onze office medewerker gaat de materialen inboeken, een werkvoorbereiding maken, uw project in onze lopende planning verwerken en na circa 4 weken zullen wij u telefonisch benaderen om een afspraak in te plannen voor montage.
6

Installatie PV systeem

Gemiddeld zullen wij uw op maat gemaakte installatie binnen 1 à 2 weken na telefonisch overleg laten plaatsen door onze vakkundige installateurs.
7

Uw voordeel

Vanaf de eerste dag na installatie wekt u schone energie op! U begint direct kosten te besparen voor uw energierekening en zult snel minder afhankelijk worden van de energieleverancier. Groene stroom direct in uw eigen huis!