Wilt u zonnepanelen op uw bedrijfspand?

Duurzaam ondernemen, zet een stap vooruit voor uw bedrijf en het milieu!

Zuinig omgaan met onze planeet, dat lukt alleen als we duurzame keuzes maken. Zonne-energie is duurzaam, schoon, efficiënt en toekomstgericht. Zonnepanelen verhogen de waarde van uw pand substantieel en hebben een positieve invloed op het duurzaam ondernemerschap. U toont naar zowel uw omgeving als naar klanten dat u geeft om het milieu, maar bewijst ook naar de overheid dat uw onderneming voldoet aan de door hen gestelde eisen. De waardevermeerdering als gevolg van zonne-energie neemt gezien de stijgende energieprijs ook toe.

Eén van de grootste stappen die u als ondernemer kunt nemen , is het overstappen op een duurzame energiebron. Zonne-energie is uiterst milieuvriendelijk en door er gebruik van te maken wordt u minder afhankelijk van de vervuilende ‘grijze’ stroom.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat wij u een gepaste offerte kunnen sturen

Zo werkt Mobizon

1

Beoordelen informatie

Wij bekijken uw ingevulde gegevens. Mochten we nog aanvullende vragen hebben dan zullen we u telefonisch benaderen.
2

Advies opstellen

Wij gaan uw gegevens verwerken tot een eerste advies. Dit kunt u binnen 1 week per mail van ons verwachten.
3

Toelichting offerte

Aansluitend maken we graag een aanvullende afspraak voor een schouw op locatie.
Hierbij kunnen we ons advies toelichten en de situatie ter plekke beoordelen. Tevens kunnen we u informeren over de mogelijke alternatieven en bijbehorende consequenties.
4

Bindend advies

Met de aanvullende gegevens die wij hebben verkregen tijdens de schouw maken wij een aangepast, bindend advies. Deze versturen wij per mail naar u toe. Mocht u ondanks onze zorgvuldigheid niet tevreden zijn, horen wij graag uw wensen zodat wij dit kunnen aanpassen.
5

Ik ga akkoord. Hoe nu verder?

Nadat u via de link een akkoord heeft gegeven zien wij dit direct terug in ons systeem. Onze office medewerker gaat de materialen inboeken, een werkvoorbereiding maken, uw project in onze lopende planning verwerken en na circa 4 weken zullen wij u telefonisch benaderen om een afspraak in te plannen voor montage.
6

Installatie PV systeem

Gemiddeld zullen wij uw op maat gemaakte installatie binnen 1 à 2 weken na telefonisch overleg laten plaatsen door onze vakkundige installateurs.
7

Uw voordeel

Vanaf de eerste dag na installatie wekt u schone energie op! U begint direct kosten te besparen voor uw energierekening en zult snel minder afhankelijk worden van de energieleverancier. Groene stroom direct in uw eigen huis!